Webdesign

Heb je nood aan een volledig op maat gemaakte website voor je bedrijf of andere doeleinden?

Ik help je graag met het webdesign en onderhouden van de website die voldoet aan al je eisen. Een goede website is dan ook als een digitaal visite kaartje en zeer belangrijk voor je online aanwezigheid.

Wat wij bouwen

WordPress

Het populairste webbuilding platform van de wereld met zeer uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om elke mogelijke website te bouwen. Webdesign op WordPress zorgt voor flexibiliteit en oneindige mogelijkheden.

SEO geoptimaliseerd

We doen er alles aan om jullie website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te doen verschijnen, want niets is zo belangrijk dan als eerste opgemerkt te worden.

Hosting en domeinnaam

De hosting wordt altijd op maat gekozen om het budget zo maximaal mogelijk te gebruiken. De domeinnaam kan natuurlijk naar wens gekozen worden volgens beschikbaarheden.

Fotoshoot

Eventueel met fotoshoot mogelijk. Het is belangrijk je website een persoonlijk touch te geven. Dit kan doormiddel van een fotoshoot van je product, de mensen rond je of andere onderwerpen.

Realisaties

VerZorg

De website van het team van VerZorg werd nog niet zo lang geleden online gezet. Een vlotte en constructieve samenwerking hebben geleid tot dit mooie resultaat. Neem gerust eens een kijke op de website!

www.verzorg.be

Granola Creations

Voor Granola Creations hebben we een website gecreëerd met webshop om hun heerlijke granola’s en andere gezonde producten te kunnen bestellen. Ben je ook benieuwd? Neem snel een kijkje!

www.granolacreations.com

Rain Bird

Een moderne en dynamische website met alle informatie over Rain Bird, inclusief uitgebreide contactformulieren voor offerte aanvragen. De foto’s komen trouwens ook van ons. Neem zeker een kijkje op deze leuke website!

www.droogzuiging-rainbird.be

Hoe gaan we te werk?