Over mij

Fotografie? Hoe kom je daar nu bij?

Een zelfportret van een fotograaf

Hallo!

Mijn naam is Niels. Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website.

Al jarenlang is fotografie mijn passie en mijn hobby. Het zal niet vaak gebeuren dat ik op reis ga of een wandeling ga maken zonder mijn camera mee te nemen. Begin 2020 heb ik dan ook besloten om van fotografie mijn (bij)beroep te maken! Het is niet evident om naast je full time job tijd te investeren in fotografie, maar omdat ik het zo graag doe is dat natuurlijk geen opgave, maar eerder een ontspanning.

Ik geniet van de momenten dat ik de reacties zie van de klanten aan wie ik hun foto’s geef. Van dat moment krijg ik zeer veel voldoening. Er is niets leukers dan je klanten gelukkig te maken!

Op mijn 18e verjaardag heb ik mijn eerste camera gekregen. Een beginnersmodel dat me al snel te simpel werd. Ik had te weinig opties om in te stellen en ben dan snel op zoek gegaan naar een upgrade. Sinds is mijn materiaal verder uitgebreid. Ik heb altijd gebruik gemaakt van Nikon materiaal, tot op vandaag nog steeds.

Ik ben een autodidact. Dat betekent dat ik mezelf alles heb aangeleerd. Nochtans heb ik geregeld hulp gehad van een bevriende professionele fotograaf, alsook de fotograaf die onze trouw gefotografeerd heeft. Ik heb dus niet alles zelf geleerd 😉

Wil je graag nog meer weten? Neem dan gerust even contact met me op!

Wil je graag een fotoshoot of meer info?

Neem dan snel contact op!